Farmacie student

Door de week ben jij druk met studeren, een bijbaan in het weekend zou top zijn. Gedurende je studie krijg je veel theorie, maar hoe gaat het er aan toe in de praktijk? Je nieuwsgierig en vindt dat het tijd is om je kennis toe te passen in de praktijk. Talentsel biedt jou deze mogelijk, wij hebben speciaal voor de student Farmacie een flexpool.

Het betreft een flexpool voor een groep openbare apotheken in de regio Amsterdam. Je taken lopen uiteen en zijn bespreekbaar. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan; je maakt kennis met de diverse werksystemen, receptverwerking, geneesmiddelen voorlichting, hoe om te gaan met je personeel of patiënten.

Talentsel biedt jou de mogelijkheid om zelf je uren te bepalen. Naast de weekenden, bestaat ook de mogelijkheid om in vakanties te werken. Je uurloon kan variëren tussen de €11 a €14,- (dit hangt af van de opdracht/jouw ervaring). In korte tijd zul je bij diverse werkplekken connecties kunnen opdoen, je werkt aan je toekomst. Kortom: alleen maar voordelen!

Ben jij er klaar voor om je kennis toe te passen in de praktijk?

Schrijf je dan nu in..


ik ben farmacie student

Detachering, ZZP, Werving & Selectie, Deta-Vast, Opleiding en Educatie

vacatures

Apotheken, Gezondheidscentra, Ziekenhuizen, Huisartspraktijken

Contact

Wil je een keer koffie met ons drinken of meer informatie neem dan contact met ons op!