Werving en Selectie

Wij kunnen ons voorstellen dat u het liefst wil werken aan een evenwichtige samenstelling van een vast team met vertrouwde medewerkers. Het werven en selecteren van mensen is vaak een lastig en tijdrovend proces. Een proces dat Talentsel u graag uit handen wil nemen. In een persoonlijk onderhoud bespreken wij uw wensen en stemmen het functieprofiel en de juiste competenties van de kandidaat met u af. Wij verwerken dat vervolgens een factsheet en gaan voor u aan de slag. Via verschillende recruitmentkanalen zullen wij op zoek gaan naar de juiste match. Wij zullen u tevens op regelmatige basis op de hoogte houden van de voortgang. Wij doen voor u het hele selectieproces en stellen geschikte kandidaten aan u voor. Wij vragen bij een succesvolle bemiddeling voor onze werkzaamheden een vaste fee van € 2.995,-. Wij werken op basis van no cure, no pay, dus het hele voortraject nemen wij voor onze rekening. U loopt dus geen enkel risico!

De feiten nog een keer op een rij:

  • Persoonlijke benadering
  • Vaste fee van € 2.995,- ex BTW
  • No cure, no pay
  • Talentsel ontzorgt u bij het recruitmentproces

Deta-vast

Het aantrekken van nieuw personeel is soms een lastig proces. Talentsel wil u zoals gezegd ontzorgen. Door met u de wensen goed af te stemmen is het doel een juist match tot stand te brengen. Als extra zekerheid biedt Talentsel de mogelijkheid om kandidaten eerst een periode te detacheren met de afspraak dat u de kandidaat na de vastgestelde periode (meestal 6 maanden) kunt overnemen. Voorbeeld: Wij detacheren een kandidaat gedurende 6 maanden in uw apotheek en u wilt de kandidaat overnemen. U betaalt gedurende 6 maanden een detacheringsfee en daarna 1 (fulltime) maandsalaris als overnamefee. Als een kandidaat gedurende een heel jaar gedetacheerd is geweest komt de overnamefee zelfs helemaal te vervallen!

ZZP

Er zijn veel professionals die zichzelf als ZZP-er aanbieden. Talentsel werkt uitsluitend met ZZP-ers waar een relatie mee is opgebouwd. U kunt er dus vanuit gaan dat ZZP-ers die via Talentsel worden aangeboden een bewezen trackrecord hebben. Vertrouwen is tenslotte belangrijk. Wij werken met een vast uurtarief inclusief reiskosten

Detachering

Bent u op zoek naar een tijdelijke oplossing voor in de apotheek bijvoorbeeld in geval van ziekte, zwangerschap of als extra ondersteuning, dan is detachering in veel gevallen een uitstekende oplossing.