Over ons, het verhaal achter Talentsel

Talentsel is een bemiddelaar die gespecialiseerd is in het succesvol matchen van professionals met opdrachtgevers in de apotheekwereld. Gericht op de invulling van zowel korte als langdurige opdrachten door het hele land. Dit hangt af van de soort behoefte die de apotheek heeft. Wij leveren gediplomeerde professionals die o.a. ingezet kunnen worden tijdens: zwangerschapsverlof, drukte, ziekte. Etc.

Talentsel wil professionals op de juiste plek krijgen, waarbij ons uitgangspunt niet het cv is, maar passie, competenties, skills en gedrevenheid. 

Talentsel staat voor verbinding, persoonlijk, educatie en transparantie.  

missie

Juiste persoon op de juiste plaats

Er is schaarste op de arbeidsmarkt en Talentsel heeft niet de illusie dat probleem op te kunnen lossen. Wel kunnen wij er voor zorgen dat we de juiste persoon op de juiste plaats krijgen. Een opdrachtgever zoekt naar goed en loyaal personeel met de juiste skills. De professionals willen uitgedaagd worden, plezier hebben op de werkvloer, de juiste ondersteuning krijgen of je nu als ZZP-er, gedetacheerd of in vaste dienst bent.

Talentsel is een actieve speler in een druk speelveld, we willen ons onderscheiden door gemaakte afspraken na te komen en vooral een vertrouwd gezicht zijn. Hoe willen we dat doen? Door aandacht te geven aan onze professionals en opdrachtgevers. Wat wil de kandidaat en wat wil de opdrachtgever.

onboarding

Talentsel ontzorgt!

Om u een voorbeeld te geven van aandacht voor klant en kandidaat is het begrip on-boarding. Een goed ingevoerde consultant van Talentsel zal op de eerste werkdag een dag of dagdeel meelopen met een nieuwe kandidaat om zo een goede start te kunnen maken.

Talentsel biedt verschillende mogelijkheden aan om uw personeelsbestand up-to-date te houden. Wij zullen met u een aantal stappen doorlopen met het doel de juiste match tot stand te brengen Het belangrijkste is dat Talentsel u ontzorgt!